Reserveer stacaravans, lodge tents, chalets of bungalows voor uw vakantie!

 

Onze accommodaties zijn volledig uitgerust voor uw grootste comfort. Kies het vakantieverblijf dat bij u past! We bieden u 4 soorten accommodaties, sommige in de vorm van een tent, zo dicht mogelijk in de sfeer van het "kamperen", anderen in de vorm van een chalet of een stacaravan, voor nog meer comfort. Kleine of grote families, onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 8 personen.

verhuur-camping-vakantie-stacaravan-528x350

Onze verhuur van stacaravans

De stacaravan is een echt in de natuur genestelde accommodatie, waar je jouw familievakantie doorbrengt op je eigen plek, open naar buiten via een houten terras. De Stacaravans zijn verwarmd en sommige hebben airco.


Ontdek onze stacaravans

verhuur-camping-vakantie-lodge-528x350

Onze verhuur van lodges

Canvas gecombineerd met hout, deze ruime en comfortabele accommodaties laten u genieten van een uitzonderlijke vakantie met een vleugje van een exotisch parfum.

Ontdek onze lodges

verhuur-camping-vakantie-chalet-528x350

Onze verhuur van chalets

Natuurlijk comfortabel en perfect geïntegreerd in de omgeving, in deze klein "cottage" vind je welzijn en comfort in de openlucht.

Ontdek onze chalets

verhuur-camping-vakantie-bungalow-528x350

Onze verhuur van bungalows

Canvas past perfect in deze tijd van bewustwording en respect voor de natur ! Al meer dan 40 jaar zijn de bungalowtenten bij Campéole een steeds comfortabelere keuze, gemaakt om families en groepen met veel plezier te ontvangen.

Ontdek onze bungalows