De campings in Costa Brava, om het mooiste van Catalonië te beleven

En als u zich eens zou laten betoveren door de charme van de Catalaanse kust om te kamperen aan de Costa Brava in Spanje? Onze campings aan de Costa Brava, ideaal gelegen in de provincie Girona, bieden een scala aan ongeëvenaarde activiteiten: wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen... maar ook luieren en smaakpleziertjes. Op camping Interpals, met zwembad, peuterbad en spa, kunt u genieten van de stranden en baaien van de regio; op camping Neptuno in Pals kunt u profiteren van alle diensten van de camping, maar ook van alle activiteiten daarbuiten: pittoreske dorpjes, ambachtswinkels, muren...; vanaf camping Castell Montgri kunt u de voet- en fietspaden van een kleurrijke regio verkennen; bij camping Castell Mar zult u moeite hebben om het prachtige zwembad te verlaten, waar u zich de hele dag wilt ontspannen. De campings in Spanje hebben een onvergelijkbare pracht, waarom zou u dit uzelf onthouden?

Camping Castell Montgri, camping L'ESTARTIT, Spanje

Camping Castell Montgri

Open tot 22/10/2020

L'ESTARTIT, Spanje

CAMPING ETAPE CAMPEOLE. Een van de mooiste campings van de Costa Brava, De nabijheid van de Medes-eilanden, Figueres, het Dali-museum en het natuurpark van Cap Créüs.

Er is momenteel geen online beschikbaarheid meer

Camping Interpals, camping Platja de Pals, Spanje

Camping Interpals

Open tot 22/10/2020

Platja de Pals, Spanje

CAMPING ETAPE CAMPEOLE. Een camping op 400 m van het prachtige zandstrand van Pals en zijn baaien.

Er is momenteel geen online beschikbaarheid meer

Camping Neptuno, camping Pals, Spanje

Camping Neptuno

Open tot 22/10/2020

Pals, Spanje

CAMPING ETAPE CAMPEOLE. Het strand van Pals ligt op slechts 1,2 km afstand. Het water is hier helder en warm, een paradijs voor duikers!

Er is momenteel geen online beschikbaarheid meer

Camping Castell Mar, camping Empuriabrava, Spanje

Camping Castell Mar

Open tot 22/10/2020

Empuriabrava, Spanje

CAMPING ETAPE CAMPEOLE. De geneugten van het Catalaanse Middellandse Zeegebied in Castell Mar, vlak bij een zandstrand en met de Pyreneeën aan de horizon.

Er is momenteel geen online beschikbaarheid meer

Notre séléction d'articles pour préparer au mieux vos vacances