Een verblijf op de camping te Royan en Oléron, om te profiteren van de natuur

Ontdek het Domaine de Montcalm, tussen Royan en Oléron: een dennenbos vlakbij de oceaan, ideaal om te ontspannen op de ongerepte stranden, een bezoek te brengen aan de Zoo van Palmyre, de oesterbanken van Marennes te ontdekken... Een andere mogelijkheid biedt camping Clairefontaine, op 300 meter van het strand, in een park vol bomen, in het hart van de prestigieuze wijk van Royan-Pontaillac. U deelt met uw familie zonnige vakanties met 4-sterren comfort. Bij Les Bains Salés, te Saint-Georges-de-Didonne, krijgt u volop zon en jodium in de buurt van de mooiste zandstranden! Deze campings in Royan en Oléron openen voor u de deuren naar Charente-Maritime. Liefhebbers van zeevruchten mogen onder geen enkele voorwaarde de oesters van Marennes-Oléron mislopen. In ieder geval, of u nu kiest voor een ontspannen, sportieve of culturele vakantie, als koppel of met de familie, een camping in Royan en Oléron is de ideale formule, waarbij iedereen iets van zijn gading vindt. Tijdens uw verblijf kunt u wandelen en uitzonderlijke plaatsen bezoeken. Het is aan u om de camping te kiezen die het beste bij u past.

Camping Clairefontaine, camping Royan, Charante-Maritime

Camping Clairefontaine

Open tot 27/09/2020

Royan, Charante-Maritime 7.4 486 beoordelingen

Onze camping in Royan, die op slechts 300 m van de Atlantische Oceaan ligt, biedt je een heerlijke cocktail van zee, zon en frisse lucht, waar je met het hele gezin met volle teugen van geniet!

Er is momenteel geen online beschikbaarheid meer

Camping Les Bains Salés, camping Saint-Georges-de-Didonne, Charante-Maritime

Camping Les Bains Salés

Saint-Georges-de-Didonne, Charante-Maritime 8.0 55 beoordelingen

Saint-Georges-de-Didonne is een ideale familiebestemming en brengt liefhebbers van siësta’s op het strand, fietsamateurs, zonaanbidders en smulpapen in vervoering.

Er is momenteel geen online beschikbaarheid meer

Notre séléction d'articles pour préparer au mieux vos vacances