Coronavirus informatie

 

Beste vakantiegangers,

Wij danken u voor uw vertrouwen en kijken ernaar uit u weer te mogen ontvangen voor een onvergetelijke vakantie op onze prachtige campings.

De Franse regering heeft toestemming gegeven voor de opening van de campings vanaf 2 juni.

De officiële gezondheids- en veiligheidsprotocollen die van toepassing zullen zijn op onze locaties en infrastructuur om u te ontvangen zijn echter nog niet bekend.

Om uw verblijf zo goed mogelijk voor te bereiden met strikte inachtneming van de gezondheidsvoorschriften, zullen onze campings daarom vanaf 20 juni a.s. openen. U kunt uw verblijf vanaf vandaag boeken via ons reserveringssysteem. Als de opening van onze bestemmingen eerder plaatsvindt, zullen wij u graag op de hoogte brengen.

Met vriendelijke groet.

 

Veelgestelde vragen Covid-19

 

Wat gebeurt er als mijn verblijf vóór 2 juni 2020 was gepland?

Om te voldoen aan de richtlijnen van de overheid en de gezondheidsautoriteiten, zijn we verplicht om uw verblijf te annuleren. In tegenstelling tot wat in onze Algemene Verkoopvoorwaarden staat aangegeven, ontvang je dan automatisch een tegoed dat 18 maanden geldig is en dat overeenkomt met de bedragen die je al betaald hebt conform ordonnantie 2020-315 van 25 maart 2020.
 

Kan ik na annulering worden vergoed?

De verordening 2020-315 van 25 maart 2020 ondersteunt de toeristische sector die verzwakt uit deze crisis zal komen en waarvan ons bedrijf deel uitmaakt. Er kan geen restitutie plaatsvinden, maar credits worden systematisch verstrekt als uw reis door u of door overheidsmaatregelen wordt geannuleerd.
 

Dekt de annuleringsverzekering COVID 19?

Als onderdeel van de garantie voor annulering van het verblijf die Campéole u biedt, vindt de terugbetaling van uw verblijf (exclusief reserveringskosten en kosten van de garantie) plaats onder de volgende voorwaarden:

- Wanneer een persoon die deelneemt aan het verblijf is getroffen door het coronavirus op het moment van het verblijf of in de 14 dagen voorafgaand aan het verblijf (op vertoon van een medische verklaring).

- Indien de camping zich in een beperkingsgebied bevindt op de data van uw vakantie (Campéole zal u in dit geval nodig informeren).

- Wanneer u zich in een lockdown zone bevindt na een gezondheidsbeslissing van de regering die verplaatsing op de data van uw vakantie verhindert (op basis van regionaal besluit).
 

Wat zijn de voorwaarden voor vergoeding door een annuleringsverzekering?

Voor gedane reserveringen en abonnementen op de annuleringsgarantie:

  • Vóór 16/03/20: De verzekeringsmaatschappij zal een vergoeding voor deposito's (met uitzondering van aanvraag- en verzekeringskosten) in rekening brengen voor alle verblijven die vóór 16/03 zijn geregistreerd en die plaats dienen te vinden tussen 16/03/20 en uiterlijk op 15/07/20.
     
  • Na 16/03/20: Het Coronavirus is geen reden meer voor compensatie bij annulering.

 

Alle andere oorzaken van contractuele annulering blijven de verantwoordelijkheid van de Verzekeringsmaatschappij, ongeacht de datum van boeking en verblijf.
 

Kan ik mijn verblijf annuleren of wijzigen als het begint vanaf 2 juni 2020?

Als uw verblijf niet wordt beïnvloed door een annulering als gevolg van uitstel van de openingsdata van onze vestigingen, maar u wilt het toch annuleren, laat het ons dan weten via e-mail, dan sturen wij u een creditnota ter waarde van het betaalde bedrag.
Over het algemeen raden we u aan om alleen contact met ons op te nemen indien uw verblijf de komende dagen moet beginnen.Onze adviseurs zijn aan het telewerken, wij verzekeren u dat elk verzoek wordt behandeld. We geven prioriteit aan de verwerking van verzoeken op basis van de dichtstbijzijnde verblijfsdata.
 

Kan ik mijn automatische incasso van het bedrag voor mijn verblijf annuleren?

Alleen betreffende een verblijf in juni kunt u contact opnemen met het reserveringscentrum als u de automatische incasso wilt annuleren.