Vakantie op de camping in de Hérault

Aarzel voor uw volgende vakantie niet om een oogje te werpen op onze campings in de Hérault. Dat is de onverhoopte gelegenheid om, als u dat nog niet heeft gedaan, de regio Occitanië te ontdekken. Wij bieden u twee prachtige campings in de Hérault aan, een te Portiragnes in de Languedoc-Roussillon, met de suggestieve naam van le Plage du Midi; de andere te Sérignan, genaamd Côte du Soleil. Verwarmd zwembad, waterspeeltuin, een zaal voor activiteiten en entertainment, bibliotheek, petanqueveld, barbecueplek, tennisveld, mini-golf… ontdek snel de activiteiten die u wachten op deze twee heel goed gelegen campings. Een camping in de Hérault, dat is een vakantiestreek voor heel de familie: kinderen, tieners en ouders vinden hier de ideale plek voor een bevredigend verblijf.

Camping Côte du Soleil, camping Sérignan, Middlellandse Zee & Provence

Camping Côte du Soleil

Open tot 27/09/2020

Sérignan, Middlellandse Zee & Provence 7.7 392 beoordelingen

Op onze camping Côte du Soleil, vlakbij het vermaarde Canal du Midi, op 300 m van het witte zandstrand Les Mouettes, zul je van een zorgeloze vakantie genieten waar alles tiptop is geregeld.

Zwembad Wifi Kidsclub Jongerenclub
Ontdek deze camping Ontdek deze camping

Er is momenteel geen online beschikbaarheid meer

Camping Plage du Midi, camping Portiragnes, Middlellandse Zee & Provence

Camping Plage du Midi

Open tot 30/10/2020

Portiragnes, Middlellandse Zee & Provence 7.2 257 beoordelingen

Portiragnes is een badplaats met een prachtige natuur en heeft het Europese ecolabel Blauwe Vlag gekregen. wijngaarden, rietvelden, meren, roze flamingo's…

Er is momenteel geen online beschikbaarheid meer

Notre séléction d'articles pour préparer au mieux vos vacances