Een camping in Gironde, voor een verblijf in het zuidwesten

Kies vanaf vandaag een camping in Gironde en wijd de versgedoopte regio Nouvelle-Aquitaine in. Ontzeg u voor uw vakantie niet het grootste departement van Frankrijk! Op de camping Médoc-Plage te Vendays-Montalivet, bent u op minder dan een kilometer van het strand, naar hetwelk u een charmant voetpad leidt. U vindt er een verwarmd zwembad met solarium, terreinen voor allerlei sporten (beach-volleybal, voetbalbal…), een ondiep bad voor de kinderen, een tent voor het entertainment… op de camping les Viviers in het bassin van Arcachon, logeert u op het schiereiland Lège-Cap Ferret, in het hart van een dennenbos. U heeft toegang tot een waterruimte (ondiep bad, glijbaan, waterspeeltuin…), tot een wellnessruimte (jacuzzi, massage…), tot sportterreinen, waaronder boogschieten, tennis en mini-golf en tot een kindereiland met speeltjes en restaurant… Er staat zelfs een treintje tot uw beschikking, om u te verplaatsen op de camping!

Camping Médoc-Plage, camping Vendays-Montalivet, Aquitanië

Camping Médoc-Plage

Open tot 20/09/2020

Vendays-Montalivet, Aquitanië 7.5 778 beoordelingen

In het hart van een schitterend dennenbos, op 950 m van het strand. Niets ontbreekt om jouw gezin een heerlijke vakantie te bezorgen!

Zwembad Wifi Kidsclub Jongerenclub
Ontdek deze camping Ontdek deze camping

Er is momenteel geen online beschikbaarheid meer

Camping Les Viviers, camping Lège-Cap-Ferret, Aquitanië

Camping Les Viviers

Open tot 22/10/2020

Lège-Cap-Ferret, Aquitanië

CAMPING ETAPE CAMPEOLE. Een camping midden in een dennenbos van 33 hectare, op 5 km van de oceaan en met directe toegang tot een zwembad met privéstrand.

Zwembad Wifi Kidsclub Jongerenclub
Ontdek deze camping Ontdek deze camping

Er is momenteel geen online beschikbaarheid meer

Notre séléction d'articles pour préparer au mieux vos vacances